Ved å bruke denne siden godtar du våre personvernsregler.
Forside Hvorfor Apptic Caser Priser Kontakt

Min Privatøkonomi

Oppgaven

Min Privatøkonomi ønsket å lage en tjeneste som hjelper privatpersoner med økonomien ved å koble dem med gode forskringsselskaper tilpasset dems behov. Tjenesten måtte generere gode og oversiktlige leads til forskringsselskapene.

Løsningen

Apptic har levert en skreddersydd løsning fra bunn med et intuitivt spørreskjema som gir kvalitetsleads til forsikringsselskaper. Tjenesten er lett skalerbar og inkluderer et admin panel for lett betjening og tilpasninger av leads. Løsningen inkluderer et REST-API, automatisk epostsystem og fult docker setup.

FoodPro

Oppgaven

Eierne av FoodPro-prosjektet ønsket å utvikle en web applikasjon som gjorde det lettere for matvareprodusenter å holde styr på oppskrifter, og hjelpe med en effektiv produksjon. Det var viktig at applikasjonen var brukervenlig og rask, ettersom den skulle brukes hver dag.

Løsningen

Vi leverte en skreddersydd løsning som baserer seg på SPA-teknologi, slik at brukerne av applikasjonen opplever veldig liten lastetid under bruk. Applikasjonen kobler seg opp mot et API-som kjører på en dedikert server. For at applikasjonen skulle hjelpe til i fabrikken, hvor det er lite hensiktsmessig med datamaskiner eller telefoner, så lagde vi et system som automatisk kan generere fysiske produksjonskjemaer, som kan brukes i fabrikken.

Gass Partner Norge

Oppgaven

GPN trengte en moderne hjemmeside som gir god oversikt over tjenestene de tilbyr og et kontaktskjema som potensielle kunder kan benytte seg av. De stilte strenge krav til nettsiden, men med begrenset budsjett.

Løsningen

Vi har levert en topp moderne nettside med nyeste sikkerheten og Google søkeoptimalisering. Nettsiden gir god oversikt over tjenesten GPN tilbyr og har et brukervennlig kontaktskjema. Med våre innovative systemer klarte vi å overgå forventningene til kunden, til en svært konkurransedyktig pris.

KinderID

Oppgaven

KinderID var misfornøyd med sin tidligere nettside og nettbutikk. De ønsket å ha muligheten til å bygge opp kundeopplevelsen fra bunnen, for å sikre best konvertering på produktene sine.

Løsningen

Vi har produsert en nettside, helt fra bunnen av, som gir KinderID muligheten til å bestemme akuratt hvordan den skal se ut, og oppføre seg. Vi fortsetter å ha et tett samarbeid med KinderID slik at vi kontinuerlig kan utvikle siden deres videre, etter behovene som oppstår fortløpende. Butikkfunksjonaliteten ble bygd opp helt fra bunnen av, slik at KinderID kan gi en rask og brukervennlig opplevelse, der de kan støtte alle de betalingsløsningene som de ønsker.